keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Alku kaikessa vaikeinta on

Jälleen kehittelin itselleni yhden pakkomielteen lisää: oli pakko saada blogi, johon voin kirjoittaa kuinka jokin asia on kamalaa/ihanaa ja paikan mihin voin purkaa sen, kuinka venäytin jonkun paikan jumpassa. Lisäksi minua on alkanut tympimään se, kun joka paikka pursuaa laihdutusblogeja, joten ajattelin vetästä vastapainoksi blogin, jossa seurataan painon nousua liikunnan avulla - ja voi kyllä, sekin on mahdollista.

Salaa myös haaveilen edes vähän terveellisemmistä ruokailutottumuksista. Tämä on kuitenkin melko utopistinen haave, sillä minkäs sille voi, etten syö kasviksia, juureksia tai hedelmiä (peruna ja sipuli ovat tosin asia erikseen) ja Coca-cola ja sipsit sattuvat maistumaan. Eli mitään salaatinväsäys ohjeitakaan tänne ei tule ilmestymään, silloin tällöin saatan leipoa jotain hyvää tai tehdä itselleni kanaa. Addiktioista johonkin syötävään voin tosin puhua. Lisäksi voin ladella tänne kaiken maailman tunteenpurkauksia, niin iloisia kuin vähemmän iloisiakin, mutta pääpiirteittäin pyrin pitämään jutun positiivisena.

Tänä syksynä oon huomannut että mulle on tullut tarve puhua liikunnasta (mitä nyt vähän olen innostunut ryhmäliikunnasta) ja muutenkin siitä, kuinka mulla on kova yritys nostaa painoa. Tätä kaikkea en viitsi kirjoitella Closed Mind:in puolelle, joten ajattelin että voisin ihan hyvin tehdä oman blogin siihen tarkoitukseen. Koitan pitää tämänkin kanssa päivitystahdin sellaisena että kirjoittelisin n. 2 kertaa viikossa ja homma kulkee melko pitkälti pelkkänä tekstinä, mutta koitan sujautella kuviakin mukaan välillä. Katsotaan kuinka pitkälle oma innostus riittää tämän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti