keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lähtötilanne

Viime kesänä en meinannut pysyä veljen perässä Helsingissä ja koin muutenkin olevani tosi väsynyt, lisäksi kyllästyin olemaan vain luuta ja nahkaa ja ylipäätään huonossa kunnossa. Nyt syksyllä, kun tokenin Ranskan reissulla iskeneestä flunssasta, hommasin sitten paikallisen liikuntakeskuksen kortin.

Ja niin kuin laihdutusblogeissakin, kai nyt laitan tässäkin tapauksessa vähän lähtötilannetta. Eli olen 155 senttiä pitkä ja paino keikkuu siinä 37½-38½ kilon nurkilla ja ei, minulla ei ole, eikä ole ollut syömishäiriötä. Kunto puolestaan on surkea, mutta eipä ole suunta kuin ylöspäin. Sitten katse niihin tavoitteisiin: paino olisi tarkoitus saada ennen joulua vakaasti 39 kiloon tai 40 kiloon. Kunnon osalta tavoitteet ovat tällä hetkellä suhteellisen vaatimattomat, eikä niin kovin ihmeellisemmät: tavoitteena olisi jaksaa bodypump tunti niin, että tangossa on yhteensä 4 kiloa (eli kummassakin päässä 2 kiloa) Tällä hetkellä mulla on pump -tunneilla lämmittelyssä ja reisilihaksissa tangossa yhteensä 5 kiloa ja muuten on tuo 4 kiloa yhteensä tangossa, mutta muutamissa sarjoissa jää parikin toistoa väliin. Liikkuminen ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin ryhmäliikuntatunteihin, vaan teen iltaisin pieni muotoisen lihaskuntojumpan ja joskus poljen crosstraineriakin. Lisäksi koitan venytellä joka ilta. Iltajumpasta ja venyttelyistä kirjotan sitten joskus toisten tarkemmin.

Pikkuinen katsaus mun syömisiinkin lienee paikallaan. Päivän syömisiin kuuluu siis aamupala, yksi lämmin ruoka (en syö kouluruokaa) sekä iltapala ja mahdollisesti välipala. Mukaan mahtuu kaikenlaista napostelua, jotka tosin ovat lähes poikkeuksetta joko keksejä tai karkkia. Ei ehkä terveellistä, mutta hyvää ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti