perjantai 4. marraskuuta 2011

Kutkutus

Tänään tosiaan jäi bodypump väliin eilisen hyytymisen takia ja ihan vain senkin takia että sekä hauis -ja ojentaja lihakset olivat turhan kipeät. Kerran olen ollut kipeillä lihaksilla pumpissa ja hauskaa ei ollut. Illallakaan en jaksanut jumpata edes kotona ja venyttelynkin lyhimmän kaavan mukaan.

Liikunnan sijaan keskityin tänään mässäilyyn ja velloin loistavassa fiiliksessä. Tuhosin puolikkaan karkkipussin ja lähes puolet sipsipussista ja dipistä. Totesin, että dippiä pitäisi tehdä useammin.. Voisin syödä pirkan valkosipulidippiä melkein pelkästään!
Kutkutus johtuukin siitä että onnistuin sopimaan sunnuntaille yllättävää menoa ja akuuttia tarvetta poiketa Tampereella. Innostuksen ja kutkutuksen joukossa kytee kuitenkin pieni varautuneisuus - pessimisti ei ikinä pety!
Huomenna onkin "työpäivä" eli kyhjötä suurimman osan päivästä sohvalla pussittaen huopapaloja. Töitten lisäksi pitäisi aloitella ruotsin ainetta. Tosin tiedän etten kuitenkaan aloita, mutta aina voi suunnitella.

Ajattelin että voisin huomenna (jos siis muistan) kirjottaa löyhän ruokapäiväkirjan. Löyhällä tarkoitan sitä, etten todellakaan ala punnitsemaan ruokaa, jonka syön vaan "mittaan" silmämääräisesti. Tämä siksi, koska haluan nähdä tarkemman katsauksen siitä minkä verran syön päivän aikana. Voisin lisätä sen tännekin - jos siis muistan kirjata edes suurimman osan ylös.

2 kommenttia:

  1. lukaisin nopeasti tähänastiset kirjoitukset ja kommentoin nyt tähän uusimpaan.
    alkoi vähän huvittaa, koska mitä väliä sillä lopulta on, painatko 38 vai 40 kg? olet siinä ihan yhtä paljon luuta ja nahkaa. kuulostaa jotenkin merkilliseltä, että edelleen haluat olla noin alipainoinen, etkä esimerkiksi tavoittele 43-44 kg, jolloin olisit jo aika lähellä normaalia. onko sulle jotenkin tärkeää pysyä reilusti alipainoisena, vai miksi sun "tavoite" on noin lähellä nykyistä painoasi?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: totta kai mun lopullinen tavoite on lähempänä 42-44 kiloa, mutten ole painanut yli vuoteen edes 40 kiloa. On mielekkäämpää tavotella jotain juttua kun se on lähempänä :D

    VastaaPoista